Site-uri web

Site-uri web

Design si dezvoltare site-uri web si magazine online

Suntem specialisti in tehnologii WEB, intelegem foarte bine standardele in domeniul industriei online si cel mai important lucru, reusim sa tinem pasul cu ultimele evolutii din domeniu

Personalizat de baza nevoilor tale, unic si complet functional - acestea sunt caracteristicile de baza pe care le garantam pentru site-ul tau. Pornim de la zero cu fiecare proiect si NU folosim template-uri ca Wordpress, Joomla sau Drupal. In schimb, am creat un CMS (Content Management System) propriu, prin intermediul caruia vei putea sa-ti administrezi singur site-ul exact asa cum iti doresti. In plus, beneficiezi de flexibilitate maxima - crezi ca site-ul tau va necesita modificari sau functii suplimentare in viitor? Nici o problema, noi vom putea sa le implementam pentru ca avem control total asupra CMS-ului nostru.

Ti s-a intamplat vreodata sa intri pe un site web si sa nu vezi continutul asa cum trebuia? Fie ca trebuia sa instalezi diferite plugin-uri, fie ca dispozitivul tau nu suporta anumite tehnologii, de pe ecran lipseau zone intregi cu continut. Fara a plati nimic in plus, noi iti oferim din start garantia compatibilitatii si a functionalitatii. Site-ul tau va functiona corect pe oricare din browserele moderne, pe telefoane mobile si pe tablete. Si asta fara a exclude animatiile si continutul media de pe site.

Suntem adepti ai principiului care spune ca perfectiunea e atinsa nu atunci cand nu mai este nimic de adaugat, ci cand nu mai este nimic de inlaturat. Credem ca vedeta unui site web trebuie sa fie continutul, nu artificiile vizuale. Estetic, curat, aerisit si functional - asa va arata site-ul tau daca ne lasi mana libera. Suntem constienti insa ca poti avea alta parere, asa ca ne-am pregatit si suntem deschisi si pentru acest caz.

Cea mai noua tendinta in web design in acest moment este folosirea standardului HTML5 in realizarea paginilor web. Acest nou standard combinat cu alte tehnici cum sunt CSS3 si JavaScript permit crearea unui continut bogat si chiar spectaculos din punct de vedere vizual. Toate site-urile realizate de noi sunt livrate la aceste standarde. Oferim totodata si compatibilitatea cu browserele mai vechi, deci continutul se va afisa corect si pe acestea din urma.

Portofoliu